13 Ιουλ 2015

Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη?

Η συμφωνία επετεύχθη, αν και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς το δεύτερο βήμα, το οποίο είναι η ψήφισή της από τη Βουλή και η γνώση των λεπτομερειών του πακέτου. Γνωρίζαμε εδώ και καιρό, ότι κάποιοι Ευρωπαίοι και η τρόικα εσωτερικού σαμποτάριζαν κάθε προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα.


Σημαντική η βοήθεια του Φ. Ολάντ
Ειλικρινής ο Πρωθυπουργός όμως, είπε ότι πρόκειται για υφεσιακά, ως επι το πλείστον μέτρα, διότι δεν υλοποιήθηκαν εδώ και χρόνια αποφάσεις προηγουμένων συμφωνιών. Τελικά ο Αλέξης, πήρε την καυτή πατάτα από τη Ν.Δ & το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο λαός έχει κρίση και καταλαβαίνει ποιοι πραγματικά δούλεψαν και ποιοι μας δούλευαν τόσα χρόνια, φορτώνοντας σε συνταξιούχους μόνο, το τίμημα όλου του πακέτου των δύο Μνημονίων. Υπομονή τώρα, αλλά και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ηγέτη Αλέξη Τσίπρα, που ούτε γόνος πολιτικών οικογενειών είναι, ούτε διεφθαρμένος...ονόματα δεν λέμε, αν και όλοι είμαστε υποψιασμένοι μέχρι και σίγουροι.
Αναφορικά με την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού, ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε ότι ο Τσίπρας έκανε μία γενναία επιλογή. «Η συμμετοχή στην Ευρωζώνη πρέπει να παρέχει σταθερότητα και ανάπτυξη. Δεν υπάρχει σταθερότητα χωρίς ανάπτυξη ούτε και ανάπτυξη χωρίς σταθερότητα», είπε χαρακτηριστικά.
Καλή εφαρμογή λοιπόν και εδώ είμαστε για να γράφουμε και να σχολιάζουμε ελεύθερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΣΤΑ 85 ΔΙΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΧΥ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία για την Ελλάδα 1 δις, είναι πολύ μικρό ποσό για μια χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΗΤΑΝ 1 ΔΙΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΦΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ 85 ΔΙΣ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!