19 Ιουλ 2015

Το σκάνδαλο Π. Χαικάλη χαντακώνει περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ

Για το πιο κρίσιμο πρόβλημα του Μνημονίου, το Ασφαλιστικό, τοποθετήθηκε ο ηθοποιός Π. Χαικάλης, ο πλέον άσχετος με το εξειδικευμένο αυτό θέμα. Μας κοροιδεύετε κ. Τσίπρα με τέτοιες φαιδρές επιλογές? Τόσο πολύ αδιαφορείτε για συνταξιούχους και πάσης φύσεως ασφαλισμένους?

Ως απόδειξη ότι δεν θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις, θεωρεί η γερμανική Bild την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη, τον οποίο χαρακτηρίζει υπουργό- σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο με τίτλο «Ο επόμενος υπουργός-σκάνδαλο στην κυβέρνηση Τσίπρα», η Γερμανική εφημερίδα αναφέρει για τον κ. Χαϊκάλη ότι πρόκειται για «δεξιό λαϊκιστή που συγκρίνει τη Μέρκελ με τον Χίτλερ». 

Η εφημερίδα επικαλείται συνέντευξή του Π.Χαϊκάλη στην Tagesspiegel, στην οποία είχε αναφέρει πως η καγκελάριος Μέρκελ είναι σαν τον Χίτλερ.

Υπογράφει την καταδίκη των ασφαλισμένων,
κατ΄εντολή ΤΣΙΠΡΑ
«Ο άνθρωπος που συνέκρινε τη Μέρκελ με τον Χίτλερ τώρα κάθεται στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνεί η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον Έλληνα πρωθυπουργό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο. Μάλιστα, η Γερμανική εφημερίδα συνεχίζει, αναφέροντας πως ο «νυν υπουργός είναι ένας διάσημος ηθοποιός που συντάχτηκε μόλις το 2012 με τα δεξιά λαϊκά κόμματα κατεβαίνοντας στο στίβο της ελληνικής πολιτικής σκηνής». «Ο κ. Τσίπρας προφανώς είχε μεγάλη δυσκολία να βρει νέο υπουργό και η επιλογή του κ. Χαϊκάλη αποτελεί ακόμη ένα σημάδι πως δεν θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις» σημειώνει η Bild.

Η γνώμη της mini.press είναι ότι αυτό το πρόσωπο δεν επελέγη τυχαία από τον Πρωθυπουργό, εκτός και εάν δεν βρίσκεται στα λογικά του, ειδάλως κάπου αποσκοπεί και μάλλον ΟΧΙ για καλό.
Πηγή THETOC
Σχολιασμός Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: