2 Οκτ 2015

Από το Κουρσεβέλ στον Κορυδαλλό

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Θωμάς Λιακουνάκος μετά της συζύγου του, βρέθηκε στο ακριβό κοσμικό θέρετρο για σκι, Κουρσεβέλ, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στο σκι. Όμως φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, για τον φόβο που είχε από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ, καθότι ο ίδιος είχε άριστες σχέσεις και συνεργασία με Ν.Δ & ΠΑΣΟΚ.
Επίσης ήταν γνωστό ότι πολλοί κοσμικοί φίλοι του ζεύγους είχαν απομακρυνθεί, όταν άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα, γιατί οι δουλειές δεν προχωρούσαν. Ακόμα και στους πιο αδαείς ήταν γνωστός ο Θωμάς Λιακουνάκος, ως ο επίσημος προμηθευτής, επί δεκαετίες, των Ενόπλων Δυνάμεων (μίζα γαρ). Έτσι για τους γνωρίζοντες, αυτονόητη και θέμα χρόνου ήταν η σύλληψή του.
Αφού άκουσε λοιπόν σήμερα την απολογία του, η ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλάκισή του. Κατηγορείται δε, ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο, για να πάρει το συμβόλαιο των ιπτάμενων ραντάρ Erieye. Η μαραθώνια απολογία του επιχειρηματία στην ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη, διήρκεσε περίπου επτά ώρες και μετά την ολοκλήρωσή της προφυλακίζεται και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με δήλωση που έκαναν οι δικηγόροι του Θωμά Λιακουνάκου, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και Σοφία Πολλάλη, ο επιχειρηματίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια δικογραφία δύο ετών μέσα σε δύο ημέρες.
Οι δικηγόροι του κ. Λιακουνάκου άφησαν αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις και έκαναν λόγο για πανηγυρικά tweets που ανέβηκαν στο διαδίκτυο μετά την σύλληψη του επιχειρηματία. Οι συνήγοροι του Θωμά Λιακουνάκου, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να επανέλθει στην ανάκριση και να προσκομίσει νέα στοιχεία που να στοιχειοθετούν τους ισχυρισμούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: