22 Δεκ 2015

Ακόμα μετρούν εκεί στην συντηρητική Ν.Δ....Καλά Χριστούγεννα!

Ποτέ στη Ν.Δ, αλήθεια, δεν ακολούθησαν την τεχνολογία? Όταν βρίσκονταν στην εξουσία από το 2004-2009 επί Καραμανλή και από το 2012 μέχρι αρχές του 2015 επί Σαμαρά, δεν σκέφτηκαν οι ηγέτες αυτοί να εκσυγχρονίσουν με τη στοιχειώδη τεχνολογία το κόμμα? Ίσως ήταν κουρασμένοι από τα λογής φαγητά.
Το απαράδεκτο φαινόμενο της αδυναμίας καταμέτρησης των ψήφων περισσότερες από 36 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται. 
Ακόμη μεγάλα εκλογικά τμήματα περιοχών όπως η Β' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, δεν έχουν ενσωματωθεί και ουσιαστικά με το 1/5 των ψήφων να λείπει, ουδείς γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και το σκηνικό που θα διαμορφωθεί.
Πηγές της Συγγρού πάντως “διαβάζοντας” τον εκλογικό χάρτη και κυρίως το γεγονός ότι στην Αθήνα έχει κάποιο προβάδισμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προβλέπουν ότι τελικά η ψαλίδα θα κλείσει και η διαφορά θα είναι κάτω από τις 10 μονάδες με τον Β. Μεϊμαράκη. 
Βλέπουν δηλαδή τον Β. Μεϊμαράκη να συγκεντρώνει ένα ποσοστό ως 40% αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη τελικά να ξεπερνάει το 30%.
Εάν ο υπολογισμός επιβεβαιωθεί, ο δεύτερος γύρος μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε ντέρμπι. Μπορεί, όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις ο πρώτος του πρώτου γύρου να έχει ένα προβάδισμα, ωστόσο πολλά δείχνουν πως ο νικητής θα κριθεί στη συμμετοχή.

Πάντως το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι η Ν.Δ αρνείται να δεχθεί νέους ανθρώπους  στην ηγεσία της, που να είναι αυτοδημιούργητοι και δεν εννοώ τον Γεωργιάδη. Δεν μπορεί όμως να μην υπάρχουν εκεί κάποιοι άνθρωποι έξω από "Καραμανλισμούς, Μητσοτακισμούς, Βαρβιτσιωτισμούς" και άλλων συναφών.
Πηγή Newsit-Σχόλια Μ.Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: