9 Ιαν 2016

Οι Νεοδημοκράτες ψηφίζουν για φατρίες

«Δουλειά μυρμηγκιού» γίνεται σε μεγάλο βαθμό από τα επιτελεία των δυο μονομάχων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η μάχη ενόψει του δεύτερου γύρου της 10ης Ιανουαρίου γίνεται «σώμα» με «σώμα».

Την ίδια στιγμή, από τα δυο επιτελεία εκπέμπονται διαφορετικά μηνύματα, καθώς από την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δίνεται η εικόνα της επικράτησης και εκπέμπεται μήνυμα σιγουριάς, ενώ από την άλλη πλευρά, του Κυρ. Μητσοτάκη, δίνεται η εικόνα ντέρμπι. Μένει να αποδειχθεί ποιος έχει δίκιο, αν και μέχρι το κλείσιμο της κάλπης θα διεξάγεται αγώνας δρόμου για να πεισθούν, κυρίως οι περίπου 128.000 ψηφοφόροι του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Άδωνι Γεωργιάδη για να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν είτε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είτε τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Αυτή τη στιγμή γίνεται μάχη «πόρτα-πόρτα» και «τηλέφωνο-τηλέφωνο» και γι’ αυτό υπάρχει η αναφορά περί «δουλειάς μυρμηγκιού», δηλ. την επιχείρηση συλλογής ψήφων «πόρτα-πόρτα». Και αυτό διότι το εκλογικό σώμα είναι δεδομένο πλέον (σ.σ. ψηφίζουν μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο), εντείνονται οι επαφές.
Πηγή Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: