21 Ιαν 2016

Υπάρχουν κι αυτές που βάφονται τόσο πολύ...

Υπάρχουν κι αυτές που βάφονται τόσο πολύ....που έχουν ξεχάσει πώς είναι το πραγματικό τους πρόσωπο!Περισσότερο με ζωγραφιά σε λευκή ακουαρέλα μοιάζουν από το πολύ makeup, παρά με άνθρωπο! Πώς μου 'ρθε αυτό, θα με ρωτήσεις.

Κοιτούσα κάτι φωτογραφίες στο fb μιας φίλης. Μιας πολύ όμορφης κοπέλας, που εδώ και 5-6 χρόνια, το makeup έχει μπετώσει στο πρόσωπό της και έχει γίνει σαν άσφαλτος. Που θα χρειαστεί σφυρί, καλέμι, τρυπάνι και μερικά κιλά εκρηκτικής ύλης για να βγει. Κάτασπρο πρόσωπο-τόσο που όταν φοράει πιο ανοιχτή μπλούζα και φαίνεται η διαφορά χρωμάτων, νομίζεις πως φοράει μάσκα.
Σκούρες σκιές στα βλέφαρα, ψεύτικες, τεράστιες βλεφαρίδες, έντονα πουδραρισμένα μαγουλάκια, μεγάλα κατακόκκινα βαμμένα χείλη και φρύδια που κάνουν το γύρω του κεφαλιού απ' το μολύβι. 

Κι όμως,κάτι λείπει: Ο εαυτός σας. Πώς να το κάνουμε δηλαδή, δεν είστε εσείς. Ας μου απαντήσουν μερικές κοπέλες εδώ, γιατί αδυνατώ να εκφράσω τις σκέψεις μου: Γιατί το κάνετε (όχι όλες φυσικά) αυτό στον εαυτό σας; Τι προσπαθείτε να κρύψετε;   
Πηγή Lifoland 

Δεν υπάρχουν σχόλια: