17 Ιαν 2016

Ο Αλβανός δολοφόνος μίλησε με γνωστό ποινικολόγο

Ο δολοφόνος της συζύγου του, Τζέιμς Λάσι, βρίσκεται τελικά στην Ελλάδα και μάλιστα επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, τον οποίο και συνάντησε στα Μέγαρα. Δυστυχώς οι ερευνητές οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι και για ο τι μάθαμε γενικά ή ενημερωθήκαμε αυτή ήταν μόνο η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Είναι η μόνη τελικά που εργάζεται, ερευνά μεθοδικά και ενημερώνει αδιάκοπα σε τέτοια θέματα της επικαιρότητας τους πολίτες. Αλήθεια που βρίσκεται η δήθεν δαιμόνια και άκρως τεμπέλα αλλά και μονίμως άστοχη Αγγελική Νικολούλη? 
Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα, 11 μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη στην Ορμύλια Χαλκιδικής, η αστυνομία εστιάζει στην Χαλκιδική για τον εντοπισμό τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας αποκάλυψε πως όχι μόνο μίλησε με τον δράστη του εγκλήματος, αλλά τον συνάντησε κιόλας στα Μέγαρα! Ο Αλβανός ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο να αναλάβει την υπεράσπισή του και έδωσαν νέο ραντεβού, που όμως δεν έγινε ποτέ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικολόγος έθεσε ως προϋπόθεση για την υπεράσπιση του να αφήσει το παιδί ελεύθερο. «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» φέρεται να του είπε ο Αλέξης Κούγιας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κρύβεται στην Αθήνα, ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του μικρού Φοίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: