7 Μαΐ 2016

Αυστηρή εισαγγελική απόφαση για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ

Με εισαγγελική απόφαση, τα ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα τον πεντάχρονο στην Κοζάνη, μεταφέρονται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.
Παράλληλα δε, αφαιρείται το δικαίωμα στον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ της απόκτησης άλλου ζώου. 
Στην εισαγγελική απόφαση με την οποία αφαιρέθηκε οριστικά η επιμέλεια των οχτώ ροτβάιλερ από τον 72χρονο, αναφέρονται και τα εξής σημαντικά:
«Διατάσσεται η οριστική αφαίρεση των 8 ζώων συντροφιάς από την κατοχή του…. και η παράδοσή τους στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης, αλλά και η απαγόρευση απόκτησης άλλου ζώου από τον…»
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Kozanimedia.gr ο ίδιος ο 72χρονος ήταν εκείνος που ουσιαστικά πήρε και έβαλε μέσα στο φορτηγό του Δήμου Κοζάνης τα έξι ροτβάιλερ που είχε στο σπίτι του, μόλις του κοινοποιήθηκε η σχετική εισαγγελική απόφαση για τη μεταφορά τους στο δημοτικό κυνοκομείο.
Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, καθώς αποχωρίστηκαν τα σκυλιά τους, ενώ ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμοι με τις αστυνομικές αρχές και τους αρμόδιους του Δήμου Κοζάνης.
Πηγή Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: