22 Αυγ 2016

Φίλτρα καφέ με διαφορετικές χρήσεις

Αν προτιμάτε τον γαλλικό καφέ σίγουρα θα έχετε στο σπίτι σας και τα απαραίτητα χάρτινα φίλτρα. Η χρήση του όμως δεν περιορίζεται μόνο εκεί αλλά μπορεί να σας βοηθήσει και με άλλα πράγματα στην καθημερινότητα. Δείτε μερικές έξυπνες χρήσεις του φίλτρου για καφέ που ίσως δεν γνωρίζετε.
1. Σουρωτήρι 
Λειτουργεί πολύ καλά για σουρωτήρι σε υγρά. Αν για παράδειγμα σας έπεσε ο φελλός μέσα στο μπουκάλι με το κρασί χρησιμοποίησε φίλτρο καφέ και σουρώστε το κρασί. 
2. Καθαρίστε τα τζάμια 
Κι όμως αποτελεί ιδανική λύση για να καθαρίσετε τα τζάμια σας. Ψεκάστε με το ειδικό απορρυπαντικό και περάστε με το φίλτρο. Θα γίνουν σαν καινούρια. Το τζάμι και ο καθρέφτης θα γυαλίσει στο λεπτό!
3. Αρωματικό 
Γεμίστε το φίλτρο με λίγη μαγειρική σόδα και αποξηραμένα αρωματικά φυτά και τυλίξτε το. Βάλτε το στη ντουλάπα και θα μοσχοβολάει.
4. Καθαρισμός του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας από χνούδια, σκόνη και λεκέδες. Αν όμως προσθέσετε μερικές σταγόνες φυτικού ελαίου στο φίλτρο, εκτός από τη σκόνη που θα απορροφήσει, θα αφήσει στις εσωτερικές επιφάνειες μια μικρή λάμψη. Απλά δοκιμάστε το!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: