26 Μαρ 2017

Ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση & ανανεωμένη διάθεση

Η Άνοιξη μπήκε και σίγουρα μας ανεβάζει τη διάθεση. Καιρός λοιπόν, να ανοίξουμε τα παράθυρα και να αφήσουμε τον φρέσκο αέρα να μπει στο σπίτι και να κάνουμε μια όμορφη ανοιξιάτικη διακόσμηση. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα χειμωνιάτικα αξεσουάρ με ανοιξιάτικα. Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης και η διακόσμησή σας θα πρέπει αντανακλά την ομορφιά και τη φρεσκάδα της. 





Φαναράκια στα έπιπλα, μικρές γλάστρες και λουλούδια σε τραπέζια και γωνιές πάντα δίνουν το στίγμα της άνοιξης και της φρεσκάδας που αποπνέει αυτή η εποχή του χρόνου.




Τραπεζομάντηλα μικρά και μεγάλα με πολύχρωμα λουλούδια, πάντα τονίζουν την άνοιξη αλλά προσφέρουν μια θετική διάθεση σε εμάς και στους φίλους μας.












Ανθοστήλες, λουλουδάτα ή πολύχρωμα μαξιλαράκια σε καναπέ και κρεβάτια, μπορεί να μας αλλάξουν τη διάθεση και μπαίνοντας σπίτι να μας χαλαρώσουν λίγο από τα προβλήματά μας και το καθημερινό άγχος της δουλειάς.




Αλλάξτε λίγο, όσο είναι δυνατόν το υπνοδωμάτιό σας, βάζοντας ανάλαφρες κουρτίνες σε ανοιχτό χρώμα-τα σκούρα βαραίνουν τη διάθεσή μας στο χώρο που κοιμόμαστε-και κάντε μικρές αλλαγές.


Επίσης η διχρωμία είναι πάντα όμορφη, σίγουρη και ο ύπνος θα γίνεται πιο καλός, όταν η ατμόσφαιρα μας προδιαθέτει.

Τέλος, να ανοίγετε παντζούρια-παράθυρα και να αερίζετε πάντα τα δωμάτιά σας.
------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: