10 Ιουν 2017

Τα μυστήρια του Βατικανού και η χρονομηχανή του πατέρα Ernetti

Δεκάδες σενάρια έχουν πυροδοτηθεί σχετικά με τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν. Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ.
Η "κατάρα" του Αγίου και οι "περίεργες" συμπτώσειςΈνα μεγάλο ερωτηματικό, που έχει παραμείνει για αιώνες, είναι στο αν εκεί βρίσκονται τα οστά του Απόστολου Πέτρου. Η μόνη ιστορική αναφορά, που υποστηρίζει ότι ο Άγιος Πέτρος μαρτύρησε και θάφτηκε στα υπόγεια του Βατικανού προέρχεται από τον Γαΐο και ανάγεται στα 200 μ.Χ., όμως για τους καθολικούς αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα.
Μια πεποίθηση που οδήγησε και τον Μεγάλο Κωνσταντίνο στην ανέγερση της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, στο σημείο αυτό.

Οι πρώτες έρευνες ξεκίνησαν το 1624 στις στοές του Βατικανού, για την αναζήτηση των οστών του Απόστολου Πέτρου, οι οποίες λόγω "περίεργων" συμπτώσεων δεν κράτησαν για πολύ.

Ο Πάπας Ουρβανός VIII αρρώστησε, δεκάδες εργάτες έχασαν μυστηριωδώς τη ζωή τους, ενώ σταδιακά επικράτησε η δοξασία, ότι ο Άγιος δεν ήθελε η ησυχία του να διαταραχθεί και για αυτό έστελνε κατάρα σε όποιον τολμούσε να τον ενοχλήσει. Ο φόβος αυτός, ήταν αρκετός για να σταματήσει η έρευνα στην περιοχή τουλάχιστον για 300 χρόνια. 

Τα αρχαία συγγράμματα με τα μεγάλα μυστικά  Δεκάδες χιλιόμετρα κάτω από τη γη εκτείνονται οι τεράστιες βιβλιοθήκες του Βατικανού, που φέρονται να περιέχουν έναν αμύθητο θησαυρό, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, πως ανάμεσα στα βιβλία που φιλοξενούνται σε αυτές, υπάρχουν αρχαία συγγράμματα που θεωρούνται χαμένα ή έστω παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό. 

Κείμενα που αν ποτέ δοθούν στη δημοσιότητα, θα αποκαλύψουν μυστικά και αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα την ιστορία της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε. 

Η νεκρόπολη παπών και Πρωτοχριστιανών Ακριβώς κάτω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, βρίσκεται η "νεκρόπολη των παπών" ενώ λίγο παραπέρα βρίσκονται θαμμένοι και πολλοί Πρωτοχριστιανοί. Η νεκρόπολη του υπογείου του Βατικανού, έγινε γνωστή μέσα από το βιβλίο "Illuminati" του Dan Brown. Αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο, όπως οι περίφημες "τρύπες φιδιών" και στην πραγματικότητα είναι "σωλήνες για νεκρικές σπονδές", περιγράφονται με αρκετά γλαφυρό τρόπο από τον συγγραφέα: "Οι πρωτοχριστιανοί πίστευαν στην ανάσταση των νεκρών, γι αυτό χρησιμοποιούσαν τις τρύπες αυτές για να ταΐζουν τους νεκρούς, χύνοντας μέλι και γάλα στις κρύπτες κάτω από το Βατικανό".
Ο πατέρας Ernetti
Αριστερά η φωτογραφία που λέγεται ότι ο Ernetti φωτογράφισε
τον Ιησού Χριστό και δεξιά ένας πίνακας ζωγραφικής.
Η χρονομηχανή του πατέρα Ernetti. Υπάρχει μία ακόμη θεωρία για τους θησαυρούς που κρύβει το υπόγειο Βατικανό και αυτή είναι για τη χρονομηχανή του πατέρα Ernetti. Ο Francois Brune, ένας Γάλλος καθολικός ιερέας του τάγματος των Ιησουιτών και συγγραφέας, μέσα από το βιβλίο του "Το νέο μυστήριο του Βατικανού" υποστηρίζει ότι ένας καθολικός ιερέας, ο Βενεδικτίνος πολυμαθέστατος πατέρας, Ernetti Maria Pellegrino (1925-1994), λίγο πριν ξεψυχήσει το 1994, του έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη: ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια μηχανή του χρόνου, με την οποία κατέγραψε την στιγμή της Σταύρωσης Του Ιησού. Ο συγγραφέας λοιπόν, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας Ερνέτι, τον οποίο γνώριζε προσωπικά και είχαν τακτική επικοινωνία μέχρι το θάνατό του, συμμετείχε σε ένα πρωτοποριακό πείραμα κατασκευής μιας χρονομηχανής, μαζί με δώδεκα άλλους επιστήμονες διεθνούς προβολής.

Στο πείραμα αυτό, εκτός των άλλων, υποτίθεται ότι συμμετείχαν και ο Ενρίκο Φέρμι και ο Βέρνερ φον Μπράουν και το αποτέλεσμά του ήταν η κατασκευή μιας χρονομηχανής, με την οποία ο πατέρας Ερνέτι κατόρθωσε να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο στο έτος 169 π. Χ και να παρακολουθήσει μια παράσταση της χαμένης πλέον τραγωδίας Θυέστης, του Κούιντου Έννιου. Ως απόδειξη, έφερε πίσω ένα τμήμα της τραγωδίας. Επίσης, σε ένα άλλο ταξίδι του, παρακολούθησε από κοντά τη Σταύρωση του Χριστού, φέρνοντας ως απόδειξη μια φωτογραφία του, όπως δημοσιεύθηκε το 1972 σε ένα ιταλικό περιοδικό. Ο ιερωμένος μάλιστα, έδωσε μερικές περιγραφές της μηχανής, καθώς και του τρόπου με τον οποίο λειτουργούσε. Μέσα από αυτό τον κυκεώνα παράδοξων και εξωφρενικών απόψεων, είναι εξαιρετικά δύσκολο κανείς να καταφέρει να βγάλει μιαν άκρη. 

Προσπάθησε, άραγε, ο επιστήμονας μοναχός να κατασκευάσει μια τέτοια μηχανή, με την αρωγή σπουδαίων επιστημόνων, όπως ήταν ο Φέρμι και ο Φον Μπράουν; Και αν ναι, ποιό ήταν άραγε το αποτέλεσμα;
Σύμφωνα με τον Francois Brune, η χρονομηχανή αυτή βρίσκεται στα υπόγεια του Βατικανού.
Πηγές Strange Files, pame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: