6 Αυγ 2017

Ο Γκάτλιν νικά τον Μπολτ τερματίζοντας πρώτος στα 100μ. (video)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2017 στο Λονδίνο:Στίβος και το αγώνισμα των 100μ. που όλοι περίμεναν, έδωσε νικητή τον ταλαντούχο Τζάστιν Γκάτλιν με χρόνο 9.92, φέρνοντας στην 3η θέση τον σπουδαίο Usain Bolt.
Ο Bolt κ
οίταξε δίπλα του, αλλά αυτή τη φορά είδε δυο άλλους να τερματίζουν μπροστά του!

Η ιστορική τελευταία κούρσα του μοναδικού Γιουσέιν Μπολτ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, δεν έφερε το χρυσό μετάλλιο που θα ήθελε. 

Στο “αντίο” του στα 100 μ. ο Μπολτ κατάφερε απλά να ανέβει στο βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ ηττήθηκε από τον Αμερικανό Τζάστιν Γκάτλιν, ο οποίος τερμάτισε σε 9.92 έναντι 9.95 του Μπολτ που τερμάτισε τρίτος. Δεύτερος ήταν το νέο μεγάλο αστέρι των ΗΠΑ στα σπριντ, ο Κρίστιαν Κόλμαν με 9.94.
Σημειώνουμε όμως κάτι:την απαράδεκτη συμπεριφορά των θεατών προς τον Γκάτλιν, λόγω του παλαιού σκανδάλου ντόπινγκ, κάτι που είχε αφήσει τον αθλητή για 4 χρόνια έξω από τον στίβο. Τα γιουχαίσματα, όταν ένας αθλητής περιμένει να αγωνιστεί, είναι μια αντιαθλητική συμπεριφορά. Ο Γκάτλιν απέδειξε, ότι άξιζε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ως Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: