18 Ιουλ 2013

Τα νταιλίκια των Χρυσαυγιτών

Κακά τα ψέμματα, αλλά θα ταίριαζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καλύτερα σε "πόρτα" τριτοκλασάτου επαρχιακού κέντρου, παρά να κάθονται έστω και στο υποβαθμισμένο, χουντικό, σε κάποιες πτέρυγες, Ελληνικό Κοινοβούλιο. Φάτσες έτοιμες για ψυχογράφημα, πόζες που θυμίζουν SS, άντε και Ντούτσε ενίοτε και ουρλιαχτά Χιτλερικής φωνής σε μπαλκόνι του Βερολίνου δεκαετιών 1930 και ΄40.

Έχουν πάρει πολύ αέρα και κάποιος πρέπει να τους τον κόψει, για να μιλήσουμε πολύ απλά. Βέβαια είναι σημείο των καιρών, των καιρών εκείνων που αυταρχικά και με ελαφριά καρδιά λαμβάνονται μέτρα από Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟΚ αλλά και τη ΔΗ.ΜΑΡ μέχρι πριν από λίγο, εναντίον των πολιτών. Αυτά τα κόμματα θέριεψαν το ναζιστικό θηρίο που κοιμόταν και περίμενε "να ζεσταθούν τα αίματα", για να ξυπνήσουν τα φονικά και μιας άλλης εποχής, ένστικτά τους.
Ας σκεφτούν, λοιπόν, οι Έλληνες, όσο απογοητευμένοι κι αν νοιώθουν, τι σκέπτονται να κάνουν. Άλλο είναι η αγανάκτιση κι άλλο είναι η επιλογή ενός κατ΄εξοχήν ναζιστικού κόμματος, με αγράμματους, ρατσιστές βουλευτές, που με λεκτική και σωματική βία χτυπούν τους μη Έλληνες. Να είστε σίγουροι ότι αύριο θα κτυπήσουν και τους Έλληνες. Προσοχή στην επιλογή, γιατί όλοι είμαστε απογοητευμένοι, όχι όμως και ανιστόρητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: