16 Ιουλ 2013

Τουρίστες, δικαστήρια και φορολογικές δηλώσεις

Όπως λέει σοφά ο λαός, ενός κακού μύρια έπονται. Οι κύριες, προς το παρόν, ειδήσεις είναι η παραπομπή του Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο, η κλειστή "Πύλη" για τα κρουαζιερόπλοια και η ασφυξία του TAXISNET, από τις φορολογικές δηλώσεις.

  • Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρώην Υπουργός Οικονομικών παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για 2 κακουργήματα και 1 πλημμέλημα.
Στο αλώβητο ο Βενιζέλος που επίσης κράταγε το usb και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Γιατί κι αυτός δεν παραπέμφθηκε? Ως άλλος Λιακόπουλος θα τολμήσω να πω : Ο καιρός γαρ εγγύς.
  • Πλήττεται ο τουρισμός από τον απεργιακό κλοιό του μεγάλου λιμανιού, με αποτέλεσμα να αναβληθούν κρουαζιέρες με αναμενόμενους τουρίστες 8.500 και χωρίς τουρίστες θα ζημιωθούν & οι κλάδοι που θα τους εξυπηρετούσαν.
  • Επειδή το Taxisnet δεν μπορεί να υποστηρίξει τα πολλά στοιχεία που ζητούνται φέτος στις φορολογικές δηλώσεις, πλην ζωδίου, βαδίζει προς άλλη μία παράταση το Υπουργείο Οικονομικών. Οι δε Τράπεζες, δεν έχουν καν αποστείλει τις βεβαιώσεις των τόκων που αφορούν εξόφληση δανείων μέσα στο 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: