10 Ιουλ 2013

Οι μονίμως ουρλιάζοντες Χρυσαυγίτες

Οι Έλληνες !
Άρση της ασυλίας ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής για τρεις (3) βουλευτές της Χρυσής Αυγής, των κ.κ. Καρανάσιου, Μπούκουρα, Γερμενή, για σωματικές βλάβες, εξύβριση και ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση (Μπούκουρας), εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη.
Χθές στο EXTRA3 εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χ.Α κ. Παναγιώταρος και μπροστά στην κάμερα γέλαγε ειρωνικά και κορόιδευε με πνιχτά γελάκια τον εκπρόσωπο της Αλβανικής κοινότητας. Πέρα από το αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα λεγόμενα επί της ουσίας με τους συνομιλητές τους, αρμόζει να τηρεί κάποιους κανόνες άγραφους ή επί χάρτου, ειδικά αν πρόκειται για Έλληνα, Ορθόδοξο Χριστιανό, όπως πάντα τονίζουν οι ίδιοι.

Αποδείχθηκε τελικά ότι ο εκπρόσωπος μιας μεταναστευτικής κοινότητας στάθηκε πιο αξιοπρεπώς και σοβαρά από έναν βουλευτή Έλληνα, ο οποίος έδειχνε να μην σέβεται όσους έχουν διαφορετική γνώμη με αυτόν...σύνηθες για το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Αυτοί οι Έλληνες πολίτες-όπως το τονίζουν οι ίδιοι-πέρα του ότι στην πλειοψηφία τους είναι τελειόφοιτοι Λυκείου, ίσως και όχι (δεν έχουν αποφοιτήσει), επιδίδονται σε ουρλιαχτές ειρωνίες μονίμως, θυμίζοντας άλλες εποχές 70 χρόνια πίσω, κάποιον που επίσης μόνιμα ούρλιαζε. 
Δεν έμαθαν από το Δημοτικό σχολείο και την ανατροφή τους, σε στοιχειώδεις τρόπους? Προφανώς όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: