12 Ιουν 2014

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Παπακωνσταντίνου

Για τη λίστα Λαγκάρντ απολογήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον ειδικό Αρεοπαγίτη ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αντιμετωπίζει δύο αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος & ένα σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς βαρύνεται με τις κατηγορίες της νόθευσης εγγράφου, της απιστίας & της παράβασης καθήκοντος.
Μετά την απολογία του, ο κ. Παπακωνσταντίνου αφέθηκε ελεύθερος. Σε βάρος του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εγγυοδοσίας 30.000 ευρώ και της υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Μετά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αναμένεται να απολογηθούν οι συγγενείς του Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμεών Σικιαρίδης, των οποίων καταθέσεις ύψους 1,2 εκατ. ευρώ χάθηκαν από την αρχική λίστα, καθώς και ο Ανδρέας Ροσσώνης, σύζυγος της άλλης εξαδέλφης του, Μαρίνας.
Πηγή news 247
Σχόλιο : Περιμένατε κάτι καλύτερο από τον προκάτοχο του Βενιζέλου? Ας μην ξεχνάμε, ότι επί Υπουργίας επί των Οικονομικών, θητείας Βενιζέλου, ελήφθησαν πολύ πιο τραγικές αποφάσεις για την οικονομία της χώρας & σε βάρος των πολιτών, το δε στικάκι το είχε ξεχάσει ο Βενιζέλος....κάπου στο "χωλ"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: