30 Σεπ 2014

O θάνατος στην ουρά της Τράπεζας για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι της Τούμπας από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα σε υποκατάστημα της περιοχής, όπου οι φορολογούμενοι έσπευσαν για να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Ένας άτυχος ηλικωμένος έχασε σήμερα τη ζωή του περιμένοντας στην ουρά στην τράπεζα για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Ο 70χρονος ανέμενε υπομονετικά στην ουρά στην Εθνική Τράπεζα της οδού Λαμπράκη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και ξαφνικά λιποθύμησε.
Άνδρες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στην τράπεζα επιχείρησαν να τον συνεφέρουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά μάταια. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από το seleo.gr, το όχημα του ΕΚΑΒ δυσκολεύτηκε να σταματήσει κοντά στο σημείο, καθώς ο χώρος έξω από την τράπεζα ήταν κατειλημμένος όχι μόνο από πολίτες αλλά και από παρκαρισμένα Ι.Χ.

Ο 70χρονος τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς. Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το rthess.gr.

Σημείωση : Μπορεί ο άνδρας να πέθανε από παθολογικά αίτια-κάτι τέτοιο θα φανεί από τη νεκροψία-όμως το καθημερινό σχεδόν σοκ που υφίσταται ο Έλληνας πολίτης από τις συνεχείς εξαγγελίες των 4 τελευταίων ετών νέων φόρων και περικοπών μισθών-συντάξεων, είναι αρκετό για να δράσει αθροιστικά στην ψυχολογία του και στην αποδυνάμωση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: