6 Ιαν 2015

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα

Στα χέρια της Αστυνομίας, ο άνθρωπος που σκότωσε τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Πρόκειται για έναν 25χρονο Ρουμάνο. Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα & πως στη διάρκεια διαπληκτισμού τους, έσπρωξε τον συγγραφέα, ο οποίος έπεσε & έχασε τη ζωή του από την πτώση.
Ωστόσο, η ομολογία δεν συνάδει με τα τραύματα που έφερε το θύμα. Αναζητείται, άλλος ένας 25χρονος ομοεθνής του δολοφόνου, ενώ με τη σύλληψη αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα κίνητρά του στυγερού εγκλήματος. Ο Κουμανταρέας δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στην κοιλιά και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε. Ο δράστης χρησιμοποίησε τα χέρια του για να τον σκοτώσει, ενώ δεν έφερε αμυντικά τραύματα, κάτι που σημαίνει ότι είχε ακινητοποιηθεί

Να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος Έλληνας πεζογράφος Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2014. Ο συγγραφέας που ήταν 83 ετών, έφερε μώλωπες στον λαιμό και το πρόσωπο, χωρίς ακόμη να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου και ανοικτό είναι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η πόρτα του διαμερίσματός του στην Κυψέλη στην οδό Ζακύνθου 3, δεν είχε παραβιαστεί, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία κάποιος είχε ψάξει επιλεκτικά το σπίτι.
Πηγή news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: