17 Φεβ 2015

Κρούγκμαν:Η Ελλάδα του 2015 δεν είναι η Ιρλανδία του 2010

Oι εκβιασμοί-τελεσίγραφο του Eurogroup, είναι πέρα από κάθε λογική και σύμφωνη με τη "δωσιλογική" τέως συγκυβέρνηση, που οδήγησε σε τραγική κατάσταση την Ελλάδα. Τελευταία προδοτική πράξη ήταν η αντεθνική και μισελληνική απόφαση-συμφωνούντος του ανθέλληνα Σαμαρά-του Ευρωπαικού Λαικού κόμματος, κατά της ίδιας της πατρίδας μας.

Σήμερα "παίζεται" ένα δράμα σε βάρος των Ελλήνων, όμως αξίζουν πολλά μπράβο οι Τσίπρας, Βαρουφάκης για τις απίστευτες προσπάθειες που κάνουν.
Οι Ευρωπαίοι-ο θεός να τους κάνει, γιατί πραγματικά έχουν καταπατήσει δημοκρατικές αρχές και έννοιες-σκέφτονται για τους Έλληνες κάτι σαν τον "ξαφνικό θάνατο", δηλαδή ακριβώς όπως έγινε στην ΕΡΤ!
Η πρώην Ανατολικογερμανίδα Μέρκελ και η ομάδα της, βγάζουν απωθημένα και καταπίεση ετών πραγματικά όπου βρήκαν εύφορο-στρωμένο έδαφος. Δεν ζούμε στην Ευρώπη, αλλά στη Γερμανία με ενδυμασία Ευρώπης, έτσι για το ξελόγιασμα.
Δεν νοιάστηκε ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος καθόλου για τους Έλληνες πολίτες κι όταν κάποιος μας έδωσε σημασία πραγματική, εμείς τον αγκαλιάσαμε και συνταχθήκαμε πλάι του και επιτέλους επαναστατήσαμε, για μια καλύτερη τύχη..των παιδιών μας πια.
Ο γνωστός νομπελίστας οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν λέει ότι «Δεν υπήρχε απολύτως καμία περίπτωση ο Τσίπρας και η ομάδα του να υπογράψει αυτό το κείμενο, το οποίο σε κάνει να αναρωτιέσαι τι νομίζουν ότι κάνουν οι υπουργοί του Eurogroup», επισημαίνει ο νομπελίστας οικονομολόγος και προσθέτει:«Υποθέτω ότι είναι πιθανό απλά ανόητοι, ότι δεν καταλαβαίνουν πως η Ελλάδα του 2015 δεν είναι η Ιρλανδία του 2010, και ότι αυτό το είδος του εκφοβισμού δεν θα λειτουργήσει». 
Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: