27 Ιουν 2015

Ο κύβος σωστά ερρίφθη : ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν οι δημοσιεύσεις μας (1), (2) ότι οι δανειστές "έπαιζαν" και κωλυσιεργούσαν εβδομάδα-εβδομάδα, μήνα-μήνα με την Ελλάδα και τους πολίτες της. Στόχος τους ήταν όχι η συμφωνία, αλλά η εξαπάτηση μιας πρόσφατα εκλεγμένης κυβέρνησης, όπως τελικά αποδείχτηκε και η ταπείνωση, κατά συνέπεια, των Ελλήνων.

Όπως δεν ήταν τυχαίες οι επισκέψεις του Θεοδωράκη του Ποταμιού στις Βρυξέλλες-αλήθεια, τον προάλειφαν για Πρωθυπουργό(?)-της Φώφης Γεννηματα (ΠΑΣΟΚ) του 3%, του Σαμαρά, με αφορμή σύσκεψη του Λαικού Ευρωπαικού κόμματος, στις Βρυξέλλες. Οι εθνοπροδότες, τα κοράκια που έψαχναν για πτώματα, τώρα μάλλον πρέπει να φάνε τις ίδιες τους τις σάρκες.
Η κοροιδία έχει και όρια, καθώς οι λέξεις εταίροι και αλληλεγγύη έχουν χάσει προ πολλού τη σημασία τους για τους Ευρωπαίους. Οι Η.Π.Α πέρα από ουδέτερες νουθεσίες του γονιού προς το παιδί του, δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα το αξιοσημείωτο. 
Να και η ανθελληνική Bild. Ξύπνησε με το δημοψήφισμα!
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, αν και νέος, υπήρξε τολμηρός, έντιμος και έλαβε τη σωστή απόφαση για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος.
Όλοι τώρα πια είμαστε υπεύθυνοι και συμμέτοχοι για το μέλλον μας, μα πάνω απ΄όλα εθνικά περήφανοι και αξιοπρεπείς.
Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας πίεσαν τραγικά στα άκρα, κλώτσησαν κάθε ευκαιρία έντιμης συνεννόησης. Ας πρόσεχαν! 
Άρθρο Μ.Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: