17 Ιουλ 2015

"Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"

Αν και η οικογένεια Μητσοτάκη έχει καταφέρει μέσα στο χρόνο να γίνει ίσως η πιο αντιπαθητική πολιτική οικογένεια της Ελλάδος, εντούτοις θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΕΔΩ

Αυτός θα μεταρρυθμίσει το
 ασφαλιστικό στην Ελλάδα
Σε περίοδο ύψιστης κρίσης, τη χειρότερη όλων από το 2010, χρειαζόμαστε ανθρώπους της αγοράς αναγνωρισμένης απόδοσης, παράλληλα με τη μόρφωσή τους, εργατικότατους και όχι βουλευτές τύπου Ε. Κουντουρά, Παύλου Χαικάλη, ίσως και μερικών άλλων του ΣΥΡΙΖΑ (Κατρούγκαλος) ή και πρώην αποτυχημένων συνδικαλιστών ως Γενικοί Γραμματείς (Δ. Τσουκαλάς). Παίζεται η επιβίωσή μας, η επιβίωση και τα λεφτά του κάθε Έλληνα πολίτη και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας υποκύπτει στα επιπόλαια μικροπολιτικά παιχνίδια του Καμμένου, ο οποίος έκοβε κορδέλες στην Ικαρία, ενώ καιγόταν η Ελλάδα. Αλήθεια πόση ηλιθιότητα ακόμα θα υπομείνουμε? Η ευφυία σας κ. Τσίπρα-αν τελικά διαθέτετε-στις επιλογές σας φαίνεται. Στα εύκολα η λύση φαίνεται και οι μέτριοι τα καταφέρνουν, σήμερα όμως αποδείξατε ότι μάλλον μέτριος είστε.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε έκτακτες οικονομικές συνθήκες και ο Αλέξης Τσίπρας κυβερνά, σαν να βρίσκεται σε μια ήρεμη χώρα χωρίς προβλήματα, με τα πουλάκια να κελαηδούν και το μόνο που τον νοιάζει, είναι το εσωκομματικό πρόβλημά του και να ικανοποιήσει αυτούς που τον ψήφισαν! Τσίου-τσίου!!!

Yφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων:Παύλος Χαικάλης!  Πόσο τσίου!

Άρθρο Μ.Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: